Spik en Span  Culemborg 

           

Welkom op de website voor een schoon en fris bedrijf! 

U heeft een kantoor, bedrijfspand, (dieren)artsenpraktijk of bedrijf aan huis. Wij maken hét schoon, natuurlijk roept iedereen dat, maar ondervindt en ervaar dat ook! Voorgaande klanten doen dat nog steeds en zijn al jaren onze klanten. 


Natuurlijk kan iedereen een review geven die positief is, maar daar beginnen wij gewoon niet aan i.v.m. privacy van onze klanten.

 
5 punten die wij o.a. hanteren in de schoonmaak van Uw bedrijf of ruimte.


Gezondheid

Uw gezondheid en inzet voor uw werk of dat van uw personeel hangt nauw samen met een schone, opgeruimde werkplek en schone sanitaire voorzieningen. In een stoffige ruime kunnen zich allergieën of astma ontwikkelen of bevorderen. Iemand die al gevoelig is voor deze factoren kan zich nog benauwder gaan voelen en gestrest raken hierdoor. Een schone werkplek creëert ook innerlijke rust om beter je werk te verrichten.


Orde en opgeruimd

Een schone en opgeruimde werkplek is prettig om je werk uit te kunnen voeren zonder dat je wordt afgeleid en met rust in je hoofd ben je geconcentreerder aan het werk.


Representatief

Doordat er met regelmaat schoongemaakt wordt en opgeruimd komt dat voor het oog en voor klanten veel beter over. Ook op het gebied van orde en netheid en dat de zaken goed in orde zijn.


Sfeervol

Los van bovenstaande feiten is het natuurlijk veel fijner om in een schone en opgeruimde omgeving je werk te verrichten en klanten te ontvangen dan in een rommelige ruimte met muffe lucht. Je bent zelfs productiever hierdoor.


Veiligheid

Als alles opgeruimd is, zijn vaste plek heeft en in orde dan is de kans dat men hiervan ziek wordt, over heen valt of iets niet kan vinden erg klein.

Dit is de weergave van een georganiseerd en schoon bedrijf.


Dit alles en nog veel meer om mee te nemen in de schoonmaak van uw pand, verdieping, praktijk of kantoor is bespreekbaar en bij ons en geen probleem. 


Neem eens contact met ons op voor een afspraak of informatie.
invullen van ons contactformulier mag natuurlijk ook.