Spik en Span Culemborg

voor een schoon en opgeruimd huis


Welkom op de website voor een schoon en opgeruimd huis! 


Mensen worden steeds drukker in hun bestaan, blijven langer zelfstandig wonen of hebben zo nu en dan een helpende hand nodig. Flexibel als Spik en Span Culemborg is, kunt U bij ons een schoonmaakhulp inhuren op de manier, de dagdelen en tijden die U het beste uitkomen. 

Periodiek en incidenteel. Bij minder dan vier weken schoonmaken zit u niet vast aan een overeenkomst en inschrijfkosten.

Spik en Span Culemborg bemiddelt tussen opdrachtgever en schoonmaakhulp om zo een passende schoonmaakhulp op de juiste plek te zetten. Het gaat om het creëren van een prettige leef- en werkomgeving. 

U kunt de schoonmaakhulp via de bank of contant betalen € 15,00 per uur via de regeling "dienstverlening aan huis".

Werkomgeving Culemborg, Leerdam, Beusichem, Maurik, Tiel, Geldermalsen e.o.


Zoek U voor uw bedrijf een schoonmaakhulp?  

Neem contact met ons op om te bespreken of we voor elkaar kunnen betekenen.


Werken als particuliere schoonmaakhulp !

Spik en Span Culemborg bemiddelt tussen opdrachtgever en schoonmaakhulpen. Als schoonmaakhulp ga je rechtstreeks werken voor de particulier via de regeling "dienstverlening aan huis". Wij zorgen voor een overeenkomst met voorwaarden en een goede match voor zowel opdrachtgever als schoonmaakhulp, om een langdurige samenwerking te garanderen.

 Onze particuliere schoonmaakhulpen zijn meer dan poetsvrouwen die er met een doekje overheen gaan. Het gaat om het creéren van een prettige en veilige werkomgeving.

Je gaat de werkzaamheden uitvoeren afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever, bijvoorbeeld wekelijks of tweewekelijks of meermaals per week. Het gaat om de huishoudelijke taken zoals stoffen, stofzuigen, schoonmaken sanitair, strijken etc. etc. Dit gaat in overleg met de opdrachtgever.


Voor meer informatie of aanmelden kunt U gebruikmaken van ons contactformulier op deze site.


KvK 62 83 54 75

BTW-id:   NL 00 20 00 49 7 B  61